X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie implantacyjne?
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Catrina Nowa

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. 9/10 dnia cyklu miałam prawdopodobnie owulacje (potwierdzona przez usg w 12 dc - "niewielka ilość płynu w zatoce Douglasa"). Od 12 dc do dziś (17dc) mam zwiększoną ilość płynnego śluzu lekko zabarwionego na beżowo (kawa z mlekiem, albo raczej mleko z kawa :-) ). Od dwóch dni zauważyłam na papieze pojedyncze grudki z małą ilością niteczek w kolorze brazowym. Dodam iż od tego momentu pobolewa mnie co jakiś czas jajnik oraz towarzyszy mu "szczypanie" macicy. Stosunek odbył się 9dc, staramy się od dwóch lat. Przyjmuje Euthyrox 50mg oraz Bromocorn 2.5mg. Czy to może być implantacja zarodka? Bardzo proszę o odpowiedź.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ