plamienie po okresie
-
Mam pytanie: Czy któraś z Was miała kiedyś plamienie 2 dni po tym jak skończył się okres? Ja mam taką sytuację pierwszy raz, trochę mnie to stresuje, do tego kłuje mnie w brzuchu bardzo... co to może oznaczać??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 21:18
all you need is love -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja miałam tak samo. Okres 7 dni trwał i przez 3 dni jeszcze miałam brązowe plamienia. Dzisiaj ide do do mojego doktorka to zapytam o co tu chodzi W poprzednim cyklu mialam torbiel czynnościową i takie plamienia mialam przed okresem i po. Podejrzewam że to jakies zaburzenia. Ale Tobie radze pojsc do gina i zrobic usg, przynajmniej bedziesz spokojniejsza wiedzac co tam sie dzieje.Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
A u mnie to różnie bywa. Czasem mam plamienie przedmiesiączkowe dwa dni przez, okres chyba mogę nazwać skąpym, bo tylko dwa dni, a później kolejne dwudniowe plamienie. Ale bywają też takie miesiące, że plamienie nie występuje, więc nie wiem od czego to zależy. Moja Gin.jakoś nie specjalnie przywiązuje wagę gdy jej o tym mówię...
-
Plamienia brązowe (jakby wodniste, ale brunatne) mam ja - ale to wynik najprawdopodobniej:
1. wodniaka (on jak się opróźnia do macicy - a tak podobno może robić - to daje taki efekt plamienia
2. przy cystach - też tak miałam wcześniej (miałam wycięte), ale podobno na tym samym jajniku co wodniak robi się kolejna ... -