X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie w 13/14 dniu cyklu (cykl 29 dni)
Odpowiedz

Plamienie w 13/14 dniu cyklu (cykl 29 dni)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aqataka Nowa

Wysłany: 30 czerwca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem 7 miesiecy po stracie dziecka w 33 tygodniu ciazy. Zaczelismy sie z mezem znow starac. Ostatni okres mialam 16 czerwca, ktory trwal niecale 5 dni. Kochalismy sie w 9dc, a od 10dc do teraz - 15dc zaczelam robic testy owulacyjne, ktore wychodza negatywnie. Zaniepokoilo mnie jednak to, ze przedwczoraj i wczoraj (13 i 14dc) zauwazylam plamienie - brazowy sluz i czasem jasno rozowy. Dzisiaj to ustapilo. Do okresu mam jeszcze 15 dni takze wiem, ze to nie moze byc krwawienie menstruacyjne. Nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam. Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje? Badania mam idealne, zadnych bolowych dolegliwosci. Czy to moze byc oznaka owulacji pomimo negatywnych testow? Czy jest mozliwosc, ze owulacja byla jeszcze wczesniej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ