Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja
Odpowiedz

Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malaa Nowa

Wysłany: 28 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 12:08

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaa wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/
    Dużo dziewczyn ma plamienie owulacyjne więc możliwe że był to zwiastun owulacji :)

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

3x 💔🖤

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ