X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja
Odpowiedz

Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malaa Nowa

Wysłany: 28 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 12:08

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaa wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/
    Dużo dziewczyn ma plamienie owulacyjne więc możliwe że był to zwiastun owulacji :)

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

24.09.2024 transfer
    7dpt beta 42🙏
    13dpt beta 479 🎉
    26dpt Jest ❤️
    7tc💔

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ