Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja
-
Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 12:08
-
Malaa wrote:Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marcaStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK