Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja
Odpowiedz

Plamienie w środku cyklu, temperatura a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malaa Nowa

Wysłany: 28 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 12:08

• szamanka91 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2020, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malaa wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂 Staramy się z narzeczonym o dzidzie aktualnie 4 cykl. Moje cykle trwają zazwyczaj 25-29 dni. Wczoraj (13dc) miałam brązowe plamienie, które trwało od południa do wieczora, przy czym miałam również ból w podbrzuszu (aktualnie również mnie pobolewa, ale mniej) . Śluz był bardzo wodnisty, czułam go aż na moich nogach przy wstaniu z łóżka. Od 4dc aż do dzisiaj moje libido jest ogólnie dosyć wysokie, a śluz przypominający właśnie ten płodny pojawił się ok 7dc. Czy możliwe, że to plamienie mogło być oznaką owulacji czy może mam się zacząć martwić? Temperatura mi jeszcze nie podskoczyła i ogólnie w tym cyklu jest jakaś dziwna :/ Wizytę u ginekologa mam niestety dopiero pod koniec marca :/
    Dużo dziewczyn ma plamienie owulacyjne więc możliwe że był to zwiastun owulacji :)

Starania od 08.2018
    Cykle bezowulacyjne ✖
    11 cykli na stymulacji ✖
    HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
    Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1

IUI - 19.05.2021 🍷
    ➡️ IVF
    02.08.2021 transfer ET
    9dpt beta 34,2 mIU/ml
    11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
    29dpt Jest ❤️
    I prenatalne OK
    Połówkowe OK
    It's a boy 💙

07.2024
    Histeroskopia - usunięcie polipów
    27.08.2024 transfer ❌

3x 💔🖤

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ