X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plodny sluz po owulacji
Odpowiedz

Plodny sluz po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosima Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,owulacje mialam potwierdzona w środę ,wtedy pękł pwcherzyk .. dziś zaobserwowałam u siebie sluz plodny . Rozciagliwy ,jak białko jaja . Nic z tego nie rozumiem .. kochalismy się z mężem wtorek, środa . Staramy się już od lipc i ciągle nic ... endometrium miamam 7mm w czwartek . Dodam że pierwsze dziecko to złoty strzał, również z endometrium między 6 a 7 mm

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosima wrote:
    Witam ,owulacje mialam potwierdzona w środę ,wtedy pękł pwcherzyk .. dziś zaobserwowałam u siebie sluz plodny . Rozciagliwy ,jak białko jaja . Nic z tego nie rozumiem .. kochalismy się z mężem wtorek, środa . Staramy się już od lipc i ciągle nic ... endometrium miamam 7mm w czwartek . Dodam że pierwsze dziecko to złoty strzał, również z endometrium między 6 a 7 mm

Jeju. Dzisiaj przejrzałam wszystkie wątki na OF o śluzie bo i mnie podobna sytuacja😳 co prawda ja mam jeszcze jakieś zwichrowania po ciąży i nawet nie wiem czy mi owulka wróciła ale niby temperatura potwierdza owulacje pare dni temu, już miałam śluz kremowy a od dzisiaj znowu mega dużo rozciagliwego jak płodny. Czytałam o spadku progesteronu🤔 u mnie może to być poprostu nic ale u Ciebie mam nadzieje ze swiadczy o implantacji 😁✊🏻

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Cosima Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania007 wrote:
    Jeju. Dzisiaj przejrzałam wszystkie wątki na OF o śluzie bo i mnie podobna sytuacja😳 co prawda ja mam jeszcze jakieś zwichrowania po ciąży i nawet nie wiem czy mi owulka wróciła ale niby temperatura potwierdza owulacje pare dni temu, już miałam śluz kremowy a od dzisiaj znowu mega dużo rozciagliwego jak płodny. Czytałam o spadku progesteronu🤔 u mnie może to być poprostu nic ale u Ciebie mam nadzieje ze swiadczy o implantacji 😁✊🏻
    Ja mam tak zawsze po owulacji 😅 ;) w środę zbadam progesteron i zobaczę

• Hania007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosima wrote:
    Ja mam tak zawsze po owulacji 😅 ;) w środę zbadam progesteron i zobaczę
    Ja wcześniej miałam śluz płodny tuż przed miesiączka ale nie 2-3dni po owulacji. No może ze nie doszło do niej🤔 ale temperatura wzrosła.. tez nic z tego nie rozumiem 🤯

7l5Dp2.png

💙29.03.2021r - nasz malutki cud💙

maj 2021r - marzec 2022r - starania o rodzeństwo 👨‍👩‍👧‍👦

10dpo - ⏸ - 9cs🍀
    11dpo - beta 37,56 mIU/ml
    14dpo - beta 207 mlU/ml
    5t+0d - USG - pęcherzyk 🔘 2,6mm
    7t+0d - Dzidzia 0,68cm🥰
    10t+0d - 2,68cm 👶🏻
    12t+6d - 5,5cm 👧🏻🎀
  • Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam sluz płodny po owulacji i zaszłam w ciążę tez bylo to dla mnie dziwne.

Hania007 lubi tę wiadomość

Starania od 2021
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️34 L
    AMH- 3.33, 3.77, Kir Bx,NK 15,7%
    witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
    Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
    Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
    Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
    Allo-mlr 37.3%✅️
    p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
    🔥-18kg

👨35 L
    bad nasienia ✅️morfo 4%
    Kariotyp-✅️
    trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️

19.11.2022 1 IUI ☑️💔
    06.04.2023 2 IUI ❌️
    09.05.2023 3 IUI ❌️
    06.09.2023 4IUI ☑️💔
    Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
    05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
    03.09.2024 IUI ❌️
    30.09.2024 IUI ❌️
    ➡️zmiana lekarza➡️ivf 2025
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2021, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie robiłaś monitoringu, to nie masz pewności, kiedy była owulacja. Dlatego trzeba uprawiać seks regularnie, cały cykl, bo nigdy nic nie wiadomo. U mnie od 5-6 dpo w udanych cyklach zawsze pojawiał się śluz, ale lepki i biały. To był pierwszy objaw ciąży.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ