X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Płodny śluz w innym dniu niż krwawienie i pozytywny test
Odpowiedz

Płodny śluz w innym dniu niż krwawienie i pozytywny test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daisy90 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Forum śledzę już jakiś czas, ale to mój pierwszy post.
    Staramy się z mężem od kilku miesiący o dziecko. Cykle mam regularne co 26-28 dni. Od miesiąca biorę euthyrox celem obniżenia tsh z 2.17 do 1 i ostatni cykl miał długość 24 dni. Czas trwania miesiączki to 7 dni, z tym że ostatnie 3 dni to lekkie plamienia. 10-12 dzień cyklu miałam śluz wodnisty, jednak gdy 12 dc zrobiłam test owulacyjny wynik był negatywny. W sobotę (15 dc) rano test owulacyjny był negatywny, a o 22 test owulacyjny wyszedł pozytywny, w niedzielę o 22 miałam lekkie krwawienie i ból jajnika jednak śluz był suchy. Jak myślicie, czy plamienie, którego nigdy wcześniej nie miałam może świadczyć o owulacji? Czy może owulacja jednak była w dniach gdy śluz był zdecydowanie wodnisty?
    Z góry dziękuję.

👨- ciężki OAT ❌

👩🏼‍ - AMH 7,26
    - PCOS ❌️

1 IVF VI.2024 ❌️ - brak zarodków
    2 IVF IX.2024 🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ