X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Podskakiwanie podbrzusza po owulacji
Odpowiedz

Podskakiwanie podbrzusza po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelles Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2022, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Pisze z dosyć nietypową sprawą. Czy któraś z Was zauważyła kilka dni po owulacji dziwne ,,podskakiwanie" podbrzusza. Są to jakby mocne skurcze (całkowicie bezbolesne). Na tyle odczuwalne że czasami nie mogę zasnąć. Co ciekawe mają miejsce zawsze 3-5 dni po owulacji. Trwają zawsze 1 dzień. Powtarza to się co miesiąc. Staramy się naturalnie. Dopiero 3 próby za nami. Wszystkie wyniki mamy super.
    Znalazłam jedynie informację o problemach z aorta brzuszna ale nie sądzę żeby mnie to dotyczyło bo tak jak pisze te skurcze powtarzają sie regularnie co miesiąc praktycznie o tej samej porze.

• JustMe Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak i ustaliłam że to po prostu ruchy jelit :-)

• Claire Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to miałam w ostatnim cyklu, szukałam po necie co to może oznaczać ale finalnie nic nie znalazłam oprócz tej aorty brzusznej. Dokuczało mi to dwa dni a potem przeszło.

👩🏻30 👱🏼‍♂️35
    1️⃣5️⃣ cs - ten szczęśliwy 🌸

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ