SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na owulację › Podskakiwanie podbrzusza po owulacji
Odpowiedz

Podskakiwanie podbrzusza po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelles Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2022, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Pisze z dosyć nietypową sprawą. Czy któraś z Was zauważyła kilka dni po owulacji dziwne ,,podskakiwanie" podbrzusza. Są to jakby mocne skurcze (całkowicie bezbolesne). Na tyle odczuwalne że czasami nie mogę zasnąć. Co ciekawe mają miejsce zawsze 3-5 dni po owulacji. Trwają zawsze 1 dzień. Powtarza to się co miesiąc. Staramy się naturalnie. Dopiero 3 próby za nami. Wszystkie wyniki mamy super.
    Znalazłam jedynie informację o problemach z aorta brzuszna ale nie sądzę żeby mnie to dotyczyło bo tak jak pisze te skurcze powtarzają sie regularnie co miesiąc praktycznie o tej samej porze.

♀️♂️ obydwoje po 39
    On-zdrowy
    Ona: AMH(O.26-1.2024)
    Allo:28,Cros:35,CMT:9
    przeciwc,VLeiden,
    CzynnikII(protromb),VR2: -
    MTHFR: układ heterozyg.
    Zesp.łam. chrom. X: -
    KirBxzdel2DL5,2DS1,2DS5,
    Obydwoje HLA-C: C2C2
    od 2023 3 próby na swoich kom. KRAKOVI- brak zar.
    DECYZJAKD 25l,INVICTA
    6kom,4 last(511,522,523), PGT: 3 ok
    1tr:11.24-beta0,Atosiban
    2 transfer: 03.2025- beta 0
    Histeroskopia- stan zapalny endo(10dni antyb)
    3 tran: 06.25, 8 t.c 💔
    10 dni antyb.
    NEWdawcz-25l,6kom, 4blas(511,522)PoPGT: 2ok
    Encorton,Accofil, Clexane,Nospa,Prolutex
    15.10(4 tran)511:cb💔
    12.01- 5transfer(Accofil, Encorton,Prolutex, Cyclogest,Estrofem, IVIG,Prograf, NoSpa,Acard
    ostatnia nadzieja ivig🍀
    9.01-Flebogamma,
    24dpt jest❤️
    6.02,5.03wlew Privigen
    13.03 połówkowe ok🩵
    preg.png
  • JustMe Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak i ustaliłam że to po prostu ruchy jelit :-)

• Claire Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to miałam w ostatnim cyklu, szukałam po necie co to może oznaczać ale finalnie nic nie znalazłam oprócz tej aorty brzusznej. Dokuczało mi to dwa dni a potem przeszło.

👩🏻+👨🏼‍🦱
    15 miesięcy starań i jest 🩷
    👧🏼 03.2024

Starania o drugie
    1cs
    13.09 ⏸️🥹

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ