X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Podskakiwanie podbrzusza po owulacji
Odpowiedz

Podskakiwanie podbrzusza po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelles Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2022, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Pisze z dosyć nietypową sprawą. Czy któraś z Was zauważyła kilka dni po owulacji dziwne ,,podskakiwanie" podbrzusza. Są to jakby mocne skurcze (całkowicie bezbolesne). Na tyle odczuwalne że czasami nie mogę zasnąć. Co ciekawe mają miejsce zawsze 3-5 dni po owulacji. Trwają zawsze 1 dzień. Powtarza to się co miesiąc. Staramy się naturalnie. Dopiero 3 próby za nami. Wszystkie wyniki mamy super.
    Znalazłam jedynie informację o problemach z aorta brzuszna ale nie sądzę żeby mnie to dotyczyło bo tak jak pisze te skurcze powtarzają sie regularnie co miesiąc praktycznie o tej samej porze.

• JustMe Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak i ustaliłam że to po prostu ruchy jelit :-)

• Claire Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też to miałam w ostatnim cyklu, szukałam po necie co to może oznaczać ale finalnie nic nie znalazłam oprócz tej aorty brzusznej. Dokuczało mi to dwa dni a potem przeszło.

👩🏻30 👱🏼‍♂️35
    1️⃣5️⃣ cs - ten szczęśliwy 🌸

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ