X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pomoc przy testach owulacyjnych
Odpowiedz

pomoc przy testach owulacyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zizi96 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2022, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    wczoraj (14 dc) koło 11 robiłam test owulacyjny i wyglądał tak :https://zapodaj.net/54488392c907d.jpg.html

wieczorem powtórzyłam licząc na pik, ale kreska była juz bledsza...
    powtórzyłam dziś znów (15dc) i kreska jeszcze bledszan:( nie wiem jak mam to rozumieć, powtarzać jutro rano??

• Zapominajka Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2022, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może przeliczyłas pik? Przy takich mocnych powinno się sprawdzić kilka razy w ciągu dnia. Dosikaj rano i jeśli będzie bledszy to bym obstawiała że już po piku ale zazwyczaj warto zrobic kilka dla pewności czy blednie jeśli ma się jakieś długie i nieregularne cykle.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ