Pomoc w interpretacji wykresu
-
nick nieaktualnyDziewczyny, prosze powiedzcie czy według Was nie było tutaj owulacji?mam wrażenie ze za wcześnie wzięłam duphaston, biorę 1 tabletkę i jednak owulacja sie 'rozmyśliła' i to jest bezowulacyjny cykl? Nie wiem czy brać teraz duphaston dokonać czy moge odstawić?w ciazy na pewno nie jestem przy tak niskiej temperaturze a duphaston ma duzo skutków ubocznych które mi trochę przeszkadzają...
To link do wykresu
https://ovufriend.pl/graph/15d96ea93db3294ea2991d24b2794804Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 17:50
-
hej, ja też mam dylemat..
podczas usg 26 lutego lekarz stwierdzil ze mam torbiel 2 cm. Przed miesiaczka torbiel sie zwiekszyla i wynosila 4 cm ale pecherzyk normalnie sobie pekl. Po miesiaczce torbiel znow ma 2 cm (bralam duphaston na wchloniecie). Lekarz powiedzial ze podejrzewa endometrioze a podczas usg w 10 dniu cyklu nie zauwazyl pecherzyka.
Z mojej temperatury wynikaloby ze owulacja odbyla sie wlasnie wczoraj..
Czy moglybyscie zerknac na moj wykres? akurat wczoraj nie zrobilam testu owu.. Ale czy to mozliwe zeby lekarz nie zauwazyl pecherzyka lub stanu w trakcie owulacji?
-
A co powiecie o moim cyklu, czy była owulka? w piątek tak strasznie bolał mnie brzuch, krzyż, śluz miałam idealny jak na dni płodne, tempka wskoczyła wyższa a potem spadła, sama nie wiem ...Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-