X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pomyłka lekarza. Kiedy mogła być owulacja?
Odpowiedz

Pomyłka lekarza. Kiedy mogła być owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vew Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 27.12 miałam krwawienie. Była to ciąża biochemiczna. 14.01 byłam u ginekologa, który uważa że endometrium wskazuje na przebytą owulacje, widział też ciałko żółte. Zdziwiło mnie to bo testy owulacyjne wychodziły negatywne i nie miałam plodnego śluzu ale uwierzyłam w to. Kilka dni później pojawił się ból brzucha, plodny śluz i 18.01 zrobiłam jeszcze jeden test owulacyjny, który wyszedł pozytywny. Nie wiem co o tym myśleć. Ginekolog mógł się tak pomylić? Czy ktoś miał podobnie?

- 27.12.2020 CB
    - 02.02.2021 beta HCG 128
    - 05.02.2021 beta HCG 379
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ