X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pomyłka lekarza. Kiedy mogła być owulacja?
Odpowiedz

Pomyłka lekarza. Kiedy mogła być owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vew Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 27.12 miałam krwawienie. Była to ciąża biochemiczna. 14.01 byłam u ginekologa, który uważa że endometrium wskazuje na przebytą owulacje, widział też ciałko żółte. Zdziwiło mnie to bo testy owulacyjne wychodziły negatywne i nie miałam plodnego śluzu ale uwierzyłam w to. Kilka dni później pojawił się ból brzucha, plodny śluz i 18.01 zrobiłam jeszcze jeden test owulacyjny, który wyszedł pozytywny. Nie wiem co o tym myśleć. Ginekolog mógł się tak pomylić? Czy ktoś miał podobnie?

- 27.12.2020 CB
    - 02.02.2021 beta HCG 128
    - 05.02.2021 beta HCG 379
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ