X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pozytywne testy owulacyjne
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Proszę abyście zerknely na moje testy. Kreski w poprzednich dniach niby podobne, ale dopiero dzisiaj widać silniejsza 15 dc. Czy dopiero dzisiaj mogę zaznaczyć że test był pozytywny?

Fotka testów
    https://zapodaj.net/85a2ed46a8d6d.jpg.html

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta
    17.02 połówkowe
    23.04 prenatalne III trym.
    preg.png
  • Mała87 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilka wrote:
    Hej.
    Proszę abyście zerknely na moje testy. Kreski w poprzednich dniach niby podobne, ale dopiero dzisiaj widać silniejsza 15 dc. Czy dopiero dzisiaj mogę zaznaczyć że test był pozytywny?

Fotka testów
    https://zapodaj.net/85a2ed46a8d6d.jpg.html
    Tak, dzisiaj ewidentnie test pozytywny :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ