X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pozytywne testy owulacyjne
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Proszę abyście zerknely na moje testy. Kreski w poprzednich dniach niby podobne, ale dopiero dzisiaj widać silniejsza 15 dc. Czy dopiero dzisiaj mogę zaznaczyć że test był pozytywny?

Fotka testów
    https://zapodaj.net/85a2ed46a8d6d.jpg.html

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm chłopak?💙
    Prenatalne 23.12
    preg.png
  • Mała87 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilka wrote:
    Hej.
    Proszę abyście zerknely na moje testy. Kreski w poprzednich dniach niby podobne, ale dopiero dzisiaj widać silniejsza 15 dc. Czy dopiero dzisiaj mogę zaznaczyć że test był pozytywny?

Fotka testów
    https://zapodaj.net/85a2ed46a8d6d.jpg.html
    Tak, dzisiaj ewidentnie test pozytywny :)

#Aleksandra lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ