Pozytywny test owulacyjny a brak owulacji
-
Dziewczyny dziś jest 14 dc testy owulacyjne od wczoraj pozytywne , bardzo mocna kreska , kłucie lewego jajnika od 3 dni . W 9 dc pęcherzyk miał 13,5 mm. Dziś na USG inna Pani doktor nic nie widzi oprócz pecherzyka 5 mm coś tam może widziała ale później stwierdziła ze to jelito…. Endometrium ładne ale stwierdziła brak owulacji. Czy mogła przeoczyć pękający pęcherzyk ? Płynu tez nie zobaczyła … pomóżcie jestem załamana , poprzedni cykl bezowulacyjny …
-
W tym cyklu byłam na monitoringu. Okazało się, że dwa dni miałam pozytywny test owulacyjny, a jednak owualcji nie było. Mój poprzedni cykl też raczej był bezowulacyjny. 😕👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
U mnie był jeszcze miał 22mm ale to było w 24 a on albo 26 dniu cyklu. Liczę, że torbieli z tego nie będzie 😕 Twój lekarz zaproponował stymulacje owulacji?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Nie , mam zamiar iść do innego … Pani doktor stwierdziła , ze mam 35 lat i to już tak będzie ze tych owulacji będzie mało … poprzedni cykl całkiem bezowulacyjny , pecherzyki w ogóle nie dojrzały . Od jutra mam zacząć brać duphaston i zastanawiam się czy iść jeszcze w tym cyklu do innego lekarza czy tez w nowym ….
-
Możesz spróbować w tym oceni sytuację, najwyżej będziecie działać od przyszłego cyklu. A co mają powiedzieć kobiety po czterdziestce, które się starają? Wydaje mi się, że ten lekarz powinien zająć się zwierzakami 😕👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————