Przestałam brać luteine i nie mam owulacji?
-
Hej. Mam PCOS i wcześniej brałam luteine od 16 dc przez 10 dni na wywołanie miesiączki. Od 2 cykli nie biorę luteiny ale wygląda na to że nie mam owulacji - tzn brak skoku i nie jestem w stanie zaobserwować śluzu płodnego. Czy któraś z was tak miała jak przestała brać luteine?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 19:13
💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 -
Cześć. Tez mam pcos i niestety to nie wina luteiny a wlasnie pcos.
Tez bralam luteine na okres latami. Teraz gdy mialam cykle stymulowane i byla owu potwierdzona monitoringidm to okres sam przychodzil po ok 15 dniach od owu.
Bez stymulacji owu nie mam wcale. Ostatni odpuszczony cykl to 72 dni. Okres oczywiście wywolany luteina.SylwiaG lubi tę wiadomość
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Bibi25 wrote:Cześć. Tez mam pcos i niestety to nie wina luteiny a wlasnie pcos.
Tez bralam luteine na okres latami. Teraz gdy mialam cykle stymulowane i byla owu potwierdzona monitoringidm to okres sam przychodzil po ok 15 dniach od owu.
Bez stymulacji owu nie mam wcale. Ostatni odpuszczony cykl to 72 dni. Okres oczywiście wywolany luteina.
Moje wcześniejsze cykle bez luteiny trwały od 21 do 78 dni ale nie mierzyłam temperatury. Teraz pierwszy cykl 44 a obecny jeszcze nie skończony ale czuję że czas @ się zbliża 🙁💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 -