X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Przesunięta owulacja
Odpowiedz

Przesunięta owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia2158 Znajoma

Wysłany: 8 marca 2024, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Moje cykle trwają średnio 28-29-30 dni i owulacje zwykle odczuwam w polowie cyklu tzn 14 dc. W 13 byłam na wizycie ginekologicznej i podczas USG Pani doktor powiedziala ze kiepskie są te pęcherzyki jak na ten dc i od przyszłego cyklu próbujemy stymulację CLO. Jednak dzisiaj 17dc i odczuwam kłucie jajnika takie jak na owulacje, mam duuużo śluzu płodnego oraz na teście owu kreska testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna. Dodam ze od 2 tygodni przyjmuje Fertistim i zastanawiam się czy jest szansa ze to on mógł mieć wpływ na to przesunięcie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ