Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Samobadanie piersi - co to jest??
Odpowiedz

Samobadanie piersi - co to jest??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia Bia Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Jestem tu nowa, mam 13 lat i w kalendarzyku od jakiegoś czasu mam zaznaczone samobadanie piersi. Nie wiem co to jest, więc będę wdzięczna jeżeli ktoś odpowie co to jest za badanie i jak się je robi. Nie mogłam znaleźdź odpowiedniej grupy więc proszę nie uraź się że piszę akurat w tej. ❤️

• Avengerka Nowa

Wysłany: 30 marca 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mi też się to zaczęło pojawiać i nie wiem, ale masz jak zrobić samobadanie piersi na youtube albo w google w grafice(ja też 13)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia Bia wrote:
    Hejka. Jestem tu nowa, mam 13 lat i w kalendarzyku od jakiegoś czasu mam zaznaczone samobadanie piersi. Nie wiem co to jest, więc będę wdzięczna jeżeli ktoś odpowie co to jest za badanie i jak się je robi. Nie mogłam znaleźdź odpowiedniej grupy więc proszę nie uraź się że piszę akurat w tej. ❤️
    Hej! Aplikacja jest przeznaczona dla kobiet starających się o dziecko, to nie jest kalendarzyk miesiączkowy. Dla młodych dziewczyn polecam aplikację Flo lub WomanLog. :)

• kalinka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2021, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny w internecie jest pelno filmikow instruktazowych :) wystarczy ze wpiszecie "jak badac piersi", a jest to bardzo wazne, gdyz pozwala wykryc guzki i wszelkie nieprawidlowosci. prawidlowo powinnysmy sie badac co miesiac :) ja do tego uzywam femiglove, spoko sie w niej bada, wszystko czuc i jakas droga tez nie jest;p

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ