X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Silne plamienie w 12dniu cyklu
Odpowiedz

Silne plamienie w 12dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Destiny80 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13dniu cyklu owu zaznaczyło owulacje. W 12 dc spadek temperatury i silny bardzo ból jajnika. Testy pozytywne 11 i 12 dcPóźniej spokój. Tak zawsze objawia się u mnie owulacja. Wczoraj 15 dc i zauważyłam jasną czerwien nawet sporo na wkładce. Ból okresowy na dole. W nocy też było. A dziś 16dc i podpaskę założyłam bo było więcej. Brązowe. Nawet delikatne skrzepy. Ale tylko przy podcieraniu. Boję się. Moja koleżanka 4 dni po owulacji też tak miała i ciąża pozamaciczna. Po okresie brałam Donga na owulacje i przerwałam w 12 dc. Może to jest powód.Piersi bolą dość mocno i sutki też są bolesne Dawno tak nie miałam. Mieszkam za granicą. Ginekolog to najpierw GP. A teraz wirus.Moze któraś tak miala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 20:52

Konktretne starania od 2015
    2 wczesne straty
    2017 In Vitro -niestety bez skutku
    AMH -1
    2018 In Vitro KD klapa:(
    2019 Badanie gdzie leży problem..
    Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
    Komórki nk
    Mąż Hla C C1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ