WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Skok temperą i brak bólu owulacyjnego
Odpowiedz

Skok temperą i brak bólu owulacyjnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Becia12 Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2024, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny🥰 czeka mnie histeroskopia w lipcu i na obecną owulację czekam w większej niecierpliwości jak na każdą poprzednią 😅 jestem typem raczej suchym. Nie prowadzę wykresów, bo w moim przypadku to bez sensu-mam ADHD i po prostu często zapominam 🥴
    Ostatnie dni mierzyłam temperaturę 36.6-36.5-36.5 i dzisiaj 37.2. Według kalendarzyka dzisiaj powinna być owulacja. Śluz jest mętny i rozciągliwy, badany do połowy pochwy (nie chciałam dzisiaj naruszać prywatności mojej szyjki😅) na samej szyjce wiadomo może być piękny przejrzysty. Śluz jest, temperatura jest ,ale o dziwo nie ma żadnych bóli owulacyjnych. W poprzednich trzech cyklach ,które były jak w zegarku ból się pojawiał i to na dzień przed skokiem temperatury... Może to ten stres związany z histero i za mocno się doszukuję. Nie jestem super doinformowana, na grupie jestem od poronienia w styczniu i dopiero nabieram wiedzy 😅 Możecie mi powiedzieć czy jeśli ten ból się nie pojawia to może to być cykl bezowulacyjny, mimo śluzu i skoku temperatury?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ