X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Skok temperą i brak bólu owulacyjnego
Odpowiedz

Skok temperą i brak bólu owulacyjnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Becia12 Znajoma

Wysłany: 22 czerwca, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny🥰 czeka mnie histeroskopia w lipcu i na obecną owulację czekam w większej niecierpliwości jak na każdą poprzednią 😅 jestem typem raczej suchym. Nie prowadzę wykresów, bo w moim przypadku to bez sensu-mam ADHD i po prostu często zapominam 🥴
    Ostatnie dni mierzyłam temperaturę 36.6-36.5-36.5 i dzisiaj 37.2. Według kalendarzyka dzisiaj powinna być owulacja. Śluz jest mętny i rozciągliwy, badany do połowy pochwy (nie chciałam dzisiaj naruszać prywatności mojej szyjki😅) na samej szyjce wiadomo może być piękny przejrzysty. Śluz jest, temperatura jest ,ale o dziwo nie ma żadnych bóli owulacyjnych. W poprzednich trzech cyklach ,które były jak w zegarku ból się pojawiał i to na dzień przed skokiem temperatury... Może to ten stres związany z histero i za mocno się doszukuję. Nie jestem super doinformowana, na grupie jestem od poronienia w styczniu i dopiero nabieram wiedzy 😅 Możecie mi powiedzieć czy jeśli ten ból się nie pojawia to może to być cykl bezowulacyjny, mimo śluzu i skoku temperatury?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ