X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację skok temperatury a brak owulacji
Odpowiedz

skok temperatury a brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polamonola Znajoma

Wysłany: 22 marca 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy jest prawdopodobne, że pomimo skoku temperatury owulacja nie wystąpiła? Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, okres dostałam po 40 dniach. Temperaturę zaczęłam mierzyć około 25 dnia cyklu (wtedy była już podwyższona - ok 36,8-37'C), jednak żadnych innych oznak owulacji nie zauważyłam. Obecnie temp waha się pomiędzy 36,18 a 36,3'c, a jestem w 16dc

Hashimoto, PCOS
    5cs - UDAŁO SIĘ! <3
    24.03.2018 godzina 9.35 Łucja <3 (35tc)
  • Madziula100 Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2017, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich wątpliwych sytuacjach dobrze jest obserwować śluz i badać szyjkę, wtedy można coś więcej wydedukować. Czasem temp. rośnie, a owulacji brak lub jeszcze brak, może najpierw masz skok temp. a owulację później. Ponoć owu może być do kilku dni po skoku temp.

Czekam na Drugie Szczęście :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ