X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz a ciąża
Odpowiedz

Śluz a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona213 Debiutantka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam 32 lata. Staramy się o dziecko. W czerwcu tego roku zauważyłam że w dni płodne mam bardzo małą ilość śluzu. Wcześniej ten śluz był i bylo go dużo . W czerwcu jakos wszystko się zmieniło. Powiedzcie mi czy przy braku lub małej ilości śluzu któraś z Was zaszła w ciążę? Czy też macie taki problem jak ja, że tego śluzu w dni płodne macie malutko ? Martwię się bo zaczęliśmy się starać o dziecko a tu coś takiego. Staramy się od lipca tego roku.

• Meeg Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w przypadku ubogiego śluzu polecam poczytać i spróbować Żel Conceive Plus 😉

age.png
  • Ona213 Debiutantka

Wysłany: 16 grudnia 2022, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 🥰 Wypróbuję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ