X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz a ciąża
Odpowiedz

Śluz a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona213 Debiutantka

Wysłany: 15 grudnia 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam 32 lata. Staramy się o dziecko. W czerwcu tego roku zauważyłam że w dni płodne mam bardzo małą ilość śluzu. Wcześniej ten śluz był i bylo go dużo . W czerwcu jakos wszystko się zmieniło. Powiedzcie mi czy przy braku lub małej ilości śluzu któraś z Was zaszła w ciążę? Czy też macie taki problem jak ja, że tego śluzu w dni płodne macie malutko ? Martwię się bo zaczęliśmy się starać o dziecko a tu coś takiego. Staramy się od lipca tego roku.

• Meeg Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w przypadku ubogiego śluzu polecam poczytać i spróbować Żel Conceive Plus 😉

age.png
  • Ona213 Debiutantka

Wysłany: 16 grudnia 2022, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 🥰 Wypróbuję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ