X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację śluz płodny bez owulacji
Odpowiedz

śluz płodny bez owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest takie coś możliwe? mam płodny śluz ale tempka cały czas wysoko i nie chce spaść nie mówiąc już o wzroście...

e5da7a9e85c50198ba4ed43b5b951613.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz płodny przecież pojawia się przed owulacją więc spokojnie. Ja mam ciągnący czy wodnisty dobre parę dni przed owulką

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • gaaaabi Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz monitoring że ovu jest?

e5da7a9e85c50198ba4ed43b5b951613.png
  • my.heart. Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież ciało może przygotowywac się do owulacji, a wcale może do niej nie dojść.. i jak najbardziej może występowac śluz płodny w cyklu bezowulacyjnym

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie on wlasnie wystepuje .. a na owulacje sie nie zanosi z tego co temperatura wskazuje :/

• Mandi :) Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jaka powinna być tempa w dni płodne.i w owulacje? :-) bo ja już zwariwalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam śluz płodny w oraz wysoką temperaturę w cyklach bezowulacyjnych potwierdzonych USG;(

bom bom, cocosowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi :) wrote:
    To jaka powinna być tempa w dni płodne.i w owulacje? :-) bo ja już zwariwalam

W momencie kiedy jest skok temperatury na wyższą to owulacja była dzień wcześniej (tak mi się wydaje-tak to przynajmniej rozumuję =)

• Mandi :) Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziękuję Katarzyna a ciekawe jaka jest mniej więcej w dni płodne wyższa.niż 36,6 czy niższa? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie ze tak, ale pewnosci nie mam, kazda z nas ma inny oroganizm, i inne temperatury ..

• Lemon_drop Koleżanka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulację poprzedza 6 temperatur niskich, potem następuje skok i co najmniej 3 temperatury o 0,2 wyższe od linii pokrywającej :)

ba4b23296eed1ee87d9f612ada043520.png

w57v3e3kur6oiema.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ