X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny przez wiele dni?
Odpowiedz

Śluz płodny przez wiele dni?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy możliwe jest mieć śluz płodny czyli ten rozciągliwy o konsystencji białka jajka kurzego, przez 9 dni z rzędu? I nie zapowiada się, żeby jutro się skończył...
    Przy czym w zeszłym miesiącu miałam go śladowe ilości, które trwały zaledwie 4 dni... teraz mnie zalewa, ale za to nie wiem kiedy ta owulacja, a w tym miesiącu odpuściłam mierzenie temperaturu więc to chyba był błąd..

Miała któraś z Was takie doświadczenie? Bo już nie wiem czy ze mną coś nie tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja tak mam często. Płodny śluz czasami mam 4-6 dni i według wykresu owulacja przypada mi na ostatni dzień śluzu płodnego albo dzień po.

tylko ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym miesiącu miałam 8 dni z rzedu plus 2 dni dużo wodnistego

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem tak się zdarza. U mnie śluz płodny był przez 9 dni z rzędu tylko, że moja owulacja była wspomagana. Im więcej śluzu płodnego tym lepsze środowisko do przetrwania mają plemniki, więc powinnaś się cieszyć ;) U mnie właśnie w tym cyklu doszło do zapłodnienia a <3 były na 3 dni przed owu z czego cały czas śluz był wodnisty i to chyba dzięki temu plemniki przetrwały te 3 dni ;)

Ania89 lubi tę wiadomość

• gosska Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczki bedą dobrze odżywione...nic tylko się cieszyć :)

mini-graphics-aliens-and-space-872204.gif
  • Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co wy robicie że macie taki śluz i to przez tyle dni?? U mnie po anty ten rozciągliwy zniknął, jest tylko mleczno wodnisty

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można pić siemię lniane np olej z wiesiołka jest kilka sposobów

• Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłam siemię i już trzeci miesiąc biorę wiesiołek a od ovu zażywam olej lniany ale nie widzę na razie efektów, może w tym miesiącu coś się ruszy bo jestem załamana..

• Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile trzeba czekać na efekty w zmianie śluzu przy zażywaniu takich wspomagaczy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ