X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz płodny,testy owulacyjne
Odpowiedz

Śluz płodny,testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Duduq1996 Nowa

Wysłany: 27 lipca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny🖐
    Staramy się 4 cykl aktualnie, w tym miesiącu rozciągliwy śluz zaobserowałam w 10 DC,test owulacyjny negatywny,w 11 DC nagle zniknął i nie wiem o co chodzi 🤷‍♀️ dzisiaj 13 DC
    Dodam,że 11 lat brałam tabletki anty i szczerze mówiąc nie bardzo ogarniam te wszystkie objawy owulacyjne i trochę mnie to przerasta 😅
    Przyznam też,że chyba trochę za bardzo się spinam
    Seks w sumie codziennie od końca miesiączki (ale to nie że względów prokreacyjnych takie nastawienie,po prostu taka jest ochota) I zastanawiamy się też czy nie przyhamować z częstotliwością 😅😅
    Ginekolog w przyszłym tygodniu - może głowa trochę odpuści jak usłyszę,że wszystko okej.
    Cykle 28-31 dni,więc kalendarzem to się w ogóle nie sugeruję jeżeli chodzi o owulacje bo chyba w ten sposób nie trafię 😭
    Miał ktoś taki przypadek,że zero sluzu plodnego,a jednak się udało?
    Ja już oczywiście z góry spisałam cykl na straty

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, polecam Wam ciekawe konto, które odkryłam. Prowadzą go położne, bardzo wartościowe treści, może też Wam się przydać😊
    https://instagram.com/specjalistkiodnieplodnosci?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ