X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz po stosunku
Odpowiedz

Śluz po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2023, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po każdym stosunku pojawia się u mnie przezroczysty ciągnący śluz jak przy owulacji. Czy to normalne? Czy ktoś też tak miał?
    Piję zioła o. Sroki i suplementuje pregna start.

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
    4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
    Termin: 29.07.2024
  • Nina_02 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to normalne, to tzw śluz z podniecenia, zapewnia poślizg podczas stosunku, może przypominać trochę ten płodny

👩34 ❤️🧔‍♂️35

Starania od 2020
    03.2024 3️⃣ iui 🙏
    26.03.2024 ⏸️
    27.03.2024 beta 62 😍
    25.05.2024 nifty- niskie ryzyka 💙

Dobrze, że już jesteś Synku 🥰

s-age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ