X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację śluz rozciągliwy, śluz wodnisty PROSZĘ O POMOC
Odpowiedz

śluz rozciągliwy, śluz wodnisty PROSZĘ O POMOC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :( Mam duży problem. Otóż cykle mam 31 dniowe. 14 dc kochałam się z mężem, 16 dc również, 17 dc po "poszukiwaniu " śluzu włożyłam głęboko palec i ku mojemu zdziwieniu był śluz jak jajo kurze... 18 dc również zauważyłam trochę ale musiałam niestety się gimnastykowac. Dziś jest 19 dc i jest śluz wodnisto biały w środku są minimalne kawałki śluzu plodnego. Czy to możliwe że po owulacji jest wodnisty śluz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdarza. Śluź jest wodnisto-biały czyli nie jest on już śluzem płodnym. U niektórych kobiet zwiastuje on @ a u innych pojawia się gdy dojdzie do zapłodnienia. Pamiętam, że gdy zaszłam z synkiem w ciążę cały czas miałam właśnie śluź wodnisto biały od pierwszego dnia płodnego aż do 2-3 tyg ciąży. Ale nie nakręcaj się od razu na ciąże ;)

Nusiaczek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ