X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację śluz rozciągliwy, śluz wodnisty PROSZĘ O POMOC
Odpowiedz

śluz rozciągliwy, śluz wodnisty PROSZĘ O POMOC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! :( Mam duży problem. Otóż cykle mam 31 dniowe. 14 dc kochałam się z mężem, 16 dc również, 17 dc po "poszukiwaniu " śluzu włożyłam głęboko palec i ku mojemu zdziwieniu był śluz jak jajo kurze... 18 dc również zauważyłam trochę ale musiałam niestety się gimnastykowac. Dziś jest 19 dc i jest śluz wodnisto biały w środku są minimalne kawałki śluzu plodnego. Czy to możliwe że po owulacji jest wodnisty śluz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdarza. Śluź jest wodnisto-biały czyli nie jest on już śluzem płodnym. U niektórych kobiet zwiastuje on @ a u innych pojawia się gdy dojdzie do zapłodnienia. Pamiętam, że gdy zaszłam z synkiem w ciążę cały czas miałam właśnie śluź wodnisto biały od pierwszego dnia płodnego aż do 2-3 tyg ciąży. Ale nie nakręcaj się od razu na ciąże ;)

Nusiaczek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ