X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Śluz zabarwiony krwią po luteinie, ważne!
Odpowiedz

Śluz zabarwiony krwią po luteinie, ważne!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Evell23 Debiutantka

Wysłany: 12 października 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć kochane. Już trzeci dzień mam śluz jak białko jaja kurzego, tyle, że podbarwiony nitkami świezej krwi. Luteinę skończyłam brać w piątek, t.j. 06.10. a śluz wystąpił po południu we wtorek 10.10. Dzień przed bolały mnie oba jajniki na zmianę i w sumie ból utrzymuje się do tej pory, ale w kratkę. Co to może oznaczać? Czy to owulacja wystąpiła zamiast krwawienia miesiączkowego?
    Dodam tylko, że mam podejrzenie hiperprolaktynemii ze względu na bardzo nieregularne cykle. Są po prostu zbyt długie. Lutkę brałam 7 dni, od dwóch tygodni biorę też Castagnus z polecenia ginekologa. Jestem w trakcie oczekiwania na wizytę u ginekologa endokrynologa w celu dalszych badań i diagnozy. Niestety,choć bardzo bym chciała- nie da się tej wizyty przyspieszyć :( Ratujcie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 17:04

• Evell23 Debiutantka

Wysłany: 12 października 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodatkowo zrobiłam test owulacyjny przed chwilką i jak nigdy wyszedł mi dość wyraźny...

https://naforum.zapodaj.net/9ab9c6157a89.jpg.html

• melba Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ;-) a kiedy zaczęłaś brać tę luteinę? Miałaś potwierdzoną owulację, czy dostałaś na wywołanie @?

preg.png

XII 2015 początek naprostarań
    XI 2022 FET 12 dpt 1313, 24dpt♥️
  • Evell23 Debiutantka

Wysłany: 12 października 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam w sobote 30.09 :) Bralam na wywolanie @ a owulacji nie mialam potwoerdzonej :/ ogolnie cykl w ktorym zaczelam brac lutke trwal od czerwca :/

• melba Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałaś tego 30.09 monitoring? Mierzysz temp? Jak było ❤️ to zawsze jest szansa ;-) może castangus miał w tym swój udział.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 23:02

preg.png

XII 2015 początek naprostarań
    XI 2022 FET 12 dpt 1313, 24dpt♥️
  • Evell23 Debiutantka

Wysłany: 16 października 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie mialam monitoringu i nie mierze temperatury. Od 3 dni od rana jest mi niedobrze, mam zawroty glowy i czuje sie jak na mocnym kacu. Boje sie zatestowac, bo obawiam sie negatywnego wyniku. Nie chce sie nakrecac, ale nie chce tez rozczarowania...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ