X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Szyjka przed owulacja i zaraz po
Odpowiedz

Szyjka przed owulacja i zaraz po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2020, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn ktore umia badac szyjke macicy. W jakiej pozycji jest szyjka w dniu owulacji albo parę godzin po ? Dodam że dopiero zaczelam się badać mimo że jedno dziecko już mam. W teorii wczoraj była owulacja A przynajmniej przeważnie 17 dc mam A dziś jest 18sty szyjka srednio nisko bo ja bez problemu dotykam na jakies 3 cm, jest raczej rozpulchniona i otwarta. Temp wczoraj o 6;30 36,45 A o 7 bez wstawania 36.38 . Dzis o 6:30 36.46 A o 7 po wstaniu do lazienki i ok 30 min spoczynku 36.22 . Sluz plodny jak bj jesli to faktycznie sluz A nie sperma. Jak myslicie ? Jestem zaraz przed owu czy jeszcze troche zejdzie?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ