X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Szyjka przed owulacja i zaraz po
Odpowiedz

Szyjka przed owulacja i zaraz po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2020, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn ktore umia badac szyjke macicy. W jakiej pozycji jest szyjka w dniu owulacji albo parę godzin po ? Dodam że dopiero zaczelam się badać mimo że jedno dziecko już mam. W teorii wczoraj była owulacja A przynajmniej przeważnie 17 dc mam A dziś jest 18sty szyjka srednio nisko bo ja bez problemu dotykam na jakies 3 cm, jest raczej rozpulchniona i otwarta. Temp wczoraj o 6;30 36,45 A o 7 bez wstawania 36.38 . Dzis o 6:30 36.46 A o 7 po wstaniu do lazienki i ok 30 min spoczynku 36.22 . Sluz plodny jak bj jesli to faktycznie sluz A nie sperma. Jak myslicie ? Jestem zaraz przed owu czy jeszcze troche zejdzie?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ