Test owu - domowe laboratorium
-
Cześć dziewczyny, robiłam dziesiątki testów owu (te z allegro) I nigdy nie mialam problemu z ustaleniem czy to już- zawsze była tłusta kreska. Teraz kupiłam w aptece z domowe laboratorium - i mam dylemat. Muszę oznaczyć proga w 7dpo więc zależy mi na w miarę precyzyjnym wyznaczeniu dnia owu. Ze względu na bol jajnkow wcześniej niż zwykle bo już 11dc, zatestowalam wczoraj dwa razy(rano i wieczorem) moim zdaniem negatywnie, ale mam dylemat czy ten trzeci z dziś to już pozytyw ?
Macie doświadczenie z tą firmą ? Wychodzą wam takie czy jeszcze powinien być ciemniejszy ? Dodam że pierwszy był robiony po bardzo długim czasie bez picia, drugi niedługo po wypiciu o 300-400 ml plynow; ten trzeci z dzis jest po wypiciu ok 0,4 szklanki kawy - także te testy są zbliżone czy nie pije, czy pije 400 ml.
https://naforum.zapodaj.net/d2bccf408709.jpg.html -
Edkaa wrote:Cześć dziewczyny, robiłam dziesiątki testów owu (te z allegro) I nigdy nie mialam problemu z ustaleniem czy to już- zawsze była tłusta kreska. Teraz kupiłam w aptece z domowe laboratorium - i mam dylemat. Muszę oznaczyć proga w 7dpo więc zależy mi na w miarę precyzyjnym wyznaczeniu dnia owu. Ze względu na bol jajnkow wcześniej niż zwykle bo już 11dc, zatestowalam wczoraj dwa razy(rano i wieczorem) moim zdaniem negatywnie, ale mam dylemat czy ten trzeci z dziś to już pozytyw ?
Macie doświadczenie z tą firmą ? Wychodzą wam takie czy jeszcze powinien być ciemniejszy ? Dodam że pierwszy był robiony po bardzo długim czasie bez picia, drugi niedługo po wypiciu o 300-400 ml plynow; ten trzeci z dzis jest po wypiciu ok 0,4 szklanki kawy - także te testy są zbliżone czy nie pije, czy pije 400 ml.
https://naforum.zapodaj.net/d2bccf408709.jpg.html
Rób dalej, najlepiej chociaż dwa dziennie, żeby nie przegapić piku.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
IKA wrote:A ja mam pytanie, o jakiej porze dnia wykonujecie testy? Sa różne informacje na ten temat
IKA lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
♂️ 33
◾HBA 49%
Ja robie do południa i wieczorem. Właśnie dziś wieczorem mam bardziej pozytywny niż wcześniej, testowa pokazała się szybko, zanim próbka dotarła do kontrolnej i jest ciemniejsza- czyli poprzednie były negatywne.
https://naforum.zapodaj.net/c28fdb93df79.jpg.htmlIKA lubi tę wiadomość
-
Edkaa wrote:Ja robie do południa i wieczorem. Właśnie dziś wieczorem mam bardziej pozytywny niż wcześniej, testowa pokazała się szybko, zanim próbka dotarła do kontrolnej i jest ciemniejsza- czyli poprzednie były negatywne.
https://naforum.zapodaj.net/c28fdb93df79.jpg.html
Sprawdzaj dalej czy będzie już blednąć czy jeszcze będzie się wzmacniał pasek testowy.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
siesiepy wrote:Sprawdzaj dalej czy będzie już blednąć czy jeszcze będzie się wzmacniał pasek testowy.
-