X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację test owulacyjny interpretacja
Odpowiedz

test owulacyjny interpretacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0d42d934ad1bc70.html

przed wczoraj i wczoraj mialam bole jajnikow i podbrzusza a dzisiaj jak ma byc owulka to bez bolu.;) juz sama nie wiem

• inka84 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to mu brakuje z 5-10% do 100% pozytywnego. Bierz jednak pod uwage, ze testy owulacyjne nie sa pewnym wyznacznikiem owulacji. Po za tym co test to zwykle inny wynik, a mowie tu o testach innych firm robionych z tej samej probki moczu.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak bym widziała takie kreski to już na 100% bym działała.. i dnia następnego też. pozdrawiam i powodzenia :)

mhsvp07w3ex0n696.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ