Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację test owulacyjny interpretacja
Odpowiedz

test owulacyjny interpretacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0d42d934ad1bc70.html

przed wczoraj i wczoraj mialam bole jajnikow i podbrzusza a dzisiaj jak ma byc owulka to bez bolu.;) juz sama nie wiem

• inka84 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to mu brakuje z 5-10% do 100% pozytywnego. Bierz jednak pod uwage, ze testy owulacyjne nie sa pewnym wyznacznikiem owulacji. Po za tym co test to zwykle inny wynik, a mowie tu o testach innych firm robionych z tej samej probki moczu.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak bym widziała takie kreski to już na 100% bym działała.. i dnia następnego też. pozdrawiam i powodzenia :)

mhsvp07w3ex0n696.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ