Tester owulacyjny na ślinę Afrodyta
-
Cześć 😊 czym konkretnie czyścicie szkiełko - jakim alkoholem. Bo boję się, że wezmę za mocny i np zrobi jakąś stałą plamę albo za słaby. Czy np spirytus salicylowy lub woda utleniona wystarczy?
Jakie ogólnie macie wrażenia z działania tego testera? Komu przyniósł szczęście🤰?
Ja zamierzam go rano stosować, a wieczorem test paskowy. Zobaczymy jak wszystko się pokryje z temperaturą i fizycznymi objawami owulki 🙃➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Eedzia11 wrote:Cześć 😊 czym konkretnie czyścicie szkiełko - jakim alkoholem. Bo boję się, że wezmę za mocny i np zrobi jakąś stałą plamę albo za słaby. Czy np spirytus salicylowy lub woda utleniona wystarczy?
Jakie ogólnie macie wrażenia z działania tego testera? Komu przyniósł szczęście🤰?
Ja zamierzam go rano stosować, a wieczorem test paskowy. Zobaczymy jak wszystko się pokryje z temperaturą i fizycznymi objawami owulki 🙃 -
Na razie nie mam terminu owulacji a jest ta 'szminka' u mnie dopiero od tego cyklu - ale też to traktuję z dystansem. Codziennie robię zdjęcie, żeby nie wyleciało mi z głowy jak to działało. Porównuję z testami owulacyjnymi i objawami u mnie. Po owulce się okaże. Ciekawa jestem doświadczeń innych.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Moje obserwacje po pierwszym miesiącu testowania: tester jest do d***. Nie pokrył się z pozytywnym testem paskowym. Czytałam natomiast opinie w necie, że 10 minut to za mało na prawidłowe wyschnięcie śliny i dopiero po dłuższym czasie widać paprotki. Ja zatem robiłam to nieprawidłowo.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Moje obserwacje po pierwszym miesiącu testowania: tester jest do d***. Nie pokrył się z pozytywnym testem paskowym. Czytałam natomiast opinie w necie, że 10 minut to za mało na prawidłowe wyschnięcie śliny i dopiero po dłuższym czasie widać paprotki. Ja zatem robiłam to nieprawidłowo.
-