X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne clearblue dual (fioletowe)
Odpowiedz

Testy owulacyjne clearblue dual (fioletowe)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaha Debiutantka

Wysłany: 24 kwietnia 2021, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Pytanie do tych, które używamy testów clearblue dual. Przez ile dni miałyście "migająca" buźkę? 🙂

• Nicky Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2021, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej, ja wlasnie zaczelam je stosowac. Za dwa dni mam miec owulacje a tu nawet nic nie miga :( sluz sie zmienil wiec chyba owulacja bedzie. A u Ciebie ile czasu migala?

• Nicky Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2021, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby kogoś to jeszcze interesowało to u mnie 3 dni migała buźka a później już była stała, uśmiechnięta :)

• CarmeLatte93 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2021, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używałam tych testów, ale tylko kilka cykli bo jednak były drogie a ja w ciąży i tak jie bylam. Migająca buźkę miałam różnie czasami 2 dni, czasami 9. Ale w końcu zawsze przychodziła stała.

preg.png
    08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
    21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
    26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
    02.04.2021 beta pozytywna a😍
    Od 05.2019 starania o rodzenstwo
    9.10.2018 Benio jest już z nami 👨‍👩‍👦😍
  • Nasti6 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim Zaczełam starania w tym cyklu wlasnie czekam na ovu . Kupiłam testy clearblue fioletowe pierwszy raz . uzywam tez zwyklych paskowych , paskowy dzis juz ładnie ciemny ale jeszcze nie na tyle za to te nowe clearblue migajaca usmiechnieta buśka , czytalam opinie o nich i niektorzy pisza ze migac moze nawet kilka dni miał ktos z nimi moze do czynienia ? Co prawda inne objawy mowia mi ze sie zbliza , choc kalendarzyk mi mowi ze jeszcze czas . jestem w 10 dc . ostatnio ovu mialam 18dc cykl qydluzony i z moich obliczeniej wczesniejsze byly okolo 13-14 dc

• Olympionica Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migająca buźka miałam raz 5 dni raz 2, raz 4 A raz wcale. Potem zaczęłam już umieć rozpoznawać to tym bardziej nie robiłam za wcześnie bo szkoda mi było testów. migajaca buźk i tak za wiele nie mówi,nie pozwala przewidzieć i nic konkrernie zaplanować 😆 w końcu szansa najwieksza gdy zacznie świecić A nie migac. potem więc przelaczylam się na tansze clearblue różowe. Same w sobie testy super pozwoliły skutecznie potwierdzić u mnie owulacje w odróżnieniu od paskowych. W ciążę nie zaszłam Ale z monitoringiem cyklu się zgadzało. :)

ONA: 37 l. AMH 2,55 (2020) -> 2,23 (2022)
    ON: 39 l. Nieprawidłowy kariotyp, Translokacja robertsonowska (13,14), słaba koncentracja i morfologia

I IVF / IMSI + PGT-SR
    13.01.2021 Punkcja, 21 komórek pobranych -> 18 dojrzałych i zapłodnionych -> 13 trzydniowych zarodkow -> 6 blastek -> 3 prawidłowe zarodki po badaniu genetycznym
    ❄️4AA ❄️4AB ❄️ 4BB

21.04.2021 Transfer 1❄️4AA beta <0,2 💔 😢 -> immunologia prof. Malinowski Łódź, leki i sczepienia limfocytami
    22.12.2021 Transfer 2❄️4AB beta <0,2 💔 😢 -> histero + biopsja endo cd56, cd138
    12.04.2022 Transfer 3❄️4BB beta <0,2 💔 😢 -> Reprofit Czechy, ERA test, przesuniete okno implantacyjne o 24 h

II IVF / PICSI + MACS + PGT-SR 17 MII -> 10 ❄️
    09.03.2023 Transfer 4 Reprofit Brno
    4dpt II, 5dpt 13,7, 7 dpt 45,5, 9 dpt 109, 11 dpt 243, 14 dpt 739
  • Nasti6 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2021, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie fioletowe migały przez 11 dni .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ