X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację testy owulacyjne negatywne
Odpowiedz

testy owulacyjne negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy owulacyjne negatywne a inne objawy wskazuja na owulacje i owu wyznaczylo na 11dc, prosze o wypowiedz. czy testy zawodzą?

aaa325fd8675bf26d0091bac9e0ab8da.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:38

74di4z17q2rryrdy.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z temperatur wynika ze owulka mogla juz byc, mierzylas najpierw o 8, pozniej 5.30 ale ja bym obstawiala 13dc, chociaz z tego co czytalam temp rosnie roznie u niektorych juz po owu, u innych nawet 3po,
    a testy sa zawodne niestety w obie strony

iv094x39ir3hgbzx.png
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam monitoring i owulacje miałam a testy negatywne...

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tych testach druga kreska blada?
    ja robilam to jak lekarz mowil ze mam pęcherzyk okoloowulacyny byla blada na drugi dzieb tez potem nie robilam i efekt jest ;)
    jak w tescie druga kreska blada to oznacza ze owu byla albo bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj spadek temperatury i dużo śluzu płodnego, a testy całkowicie negatywne. Teraz robiłam wieczorem i nawet cienia drugiej kreski nie ma.

Sama nie wiem co myśleć. jest owulacja czy nie? :)

W tamtym miesiącu test owulacyjny był pozytywny właśnie w dniu spadku temperatury i potwierdzone było na usg że faktycznie była. Niestety tamte testy były inne i się skończyły. Może tym razem wadliwe kupiłam? :(

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:58

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dzięki za wyjaśnianie , to pozytywbe wychodziły teraz jak w ciąży jestem dwie tluste kreski
    a owu wykrywa plik LH czyli hormon a jak wychodzi druga kreska bledsza to mozba przypuszczac ze tego hormonu wiecej w organizmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj test owulacyjny uważam za pozytywny. Ostatnio robie je trzy razy dziennie ok. 6, 16 i 21 :)

I nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby druga kreska była takiego samego odcienia jak kontrolna albo ciemniejsza. W tamtym miesiącu była jaśniejsza, a gin potwierdził wystąpienie owulacji ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ