X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację testy owulacyjne negatywne
Odpowiedz

testy owulacyjne negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy owulacyjne negatywne a inne objawy wskazuja na owulacje i owu wyznaczylo na 11dc, prosze o wypowiedz. czy testy zawodzą?

aaa325fd8675bf26d0091bac9e0ab8da.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:38

74di4z17q2rryrdy.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z temperatur wynika ze owulka mogla juz byc, mierzylas najpierw o 8, pozniej 5.30 ale ja bym obstawiala 13dc, chociaz z tego co czytalam temp rosnie roznie u niektorych juz po owu, u innych nawet 3po,
    a testy sa zawodne niestety w obie strony

iv094x39ir3hgbzx.png
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam monitoring i owulacje miałam a testy negatywne...

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tych testach druga kreska blada?
    ja robilam to jak lekarz mowil ze mam pęcherzyk okoloowulacyny byla blada na drugi dzieb tez potem nie robilam i efekt jest ;)
    jak w tescie druga kreska blada to oznacza ze owu byla albo bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj spadek temperatury i dużo śluzu płodnego, a testy całkowicie negatywne. Teraz robiłam wieczorem i nawet cienia drugiej kreski nie ma.

Sama nie wiem co myśleć. jest owulacja czy nie? :)

W tamtym miesiącu test owulacyjny był pozytywny właśnie w dniu spadku temperatury i potwierdzone było na usg że faktycznie była. Niestety tamte testy były inne i się skończyły. Może tym razem wadliwe kupiłam? :(

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:58

• Morwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dzięki za wyjaśnianie , to pozytywbe wychodziły teraz jak w ciąży jestem dwie tluste kreski
    a owu wykrywa plik LH czyli hormon a jak wychodzi druga kreska bledsza to mozba przypuszczac ze tego hormonu wiecej w organizmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj test owulacyjny uważam za pozytywny. Ostatnio robie je trzy razy dziennie ok. 6, 16 i 21 :)

I nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby druga kreska była takiego samego odcienia jak kontrolna albo ciemniejsza. W tamtym miesiącu była jaśniejsza, a gin potwierdził wystąpienie owulacji ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ