X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Torbiel krwotoczna, a ciąża
Odpowiedz

Torbiel krwotoczna, a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś w Was miała sytuację że miała torbiel krwiotoczna i się okazało, że jesteście w ciąży?
    Ja mam 3 torbiele krwiotoczne po ostatniej "owulacji" i od lekarza usłyszałam, że to nie przekreśla ciąży, gdyż może udało się jakieś komórce ewakuować się za nim pecherzyk zalał się krwią.
    Sama nie wiem co myśleć, już nie chce szukać kropli nadzieji w tym wszystkim😔

preg.png
  • Majlen Autorytet

Wysłany: 14 marca, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Czy ktoś w Was miała sytuację że miała torbiel krwiotoczna i się okazało, że jesteście w ciąży?
    Ja mam 3 torbiele krwiotoczne po ostatniej "owulacji" i od lekarza usłyszałam, że to nie przekreśla ciąży, gdyż może udało się jakieś komórce ewakuować się za nim pecherzyk zalał się krwią.
    Sama nie wiem co myśleć, już nie chce szukać kropli nadzieji w tym wszystkim😔

Hej, natknęłam się przypadkiem na Twój wątek.
    Jak się potoczyła twoja historia z torbielą? Ja obecnie też mam ,tzn dowiem się za tydzień czy nadal jest , bo może się wchlonęła i też szukam wszędzie odpowiedzi o ciąży w tej sytuacji

Starania o pierwszego maluszka 🩷

♀️96
    pcos, suplementacja, aktywność fizyczna,
    dieta-niski IG
    ♂️91
    badania nasienia✅️, aktywny tryb życia, suplementacja

• Start cykl 🩸- 10.09
    • 🥚 ?

🗓
    18.09 -15:40- monitoring

💊
    magnez+B6+potas, folian, omega3, wit.D3+K2, wit.B12, cynk, inozytol, laktoferyna, wit.C, olej z wiesiołka+omega6, selen, wit.E

„Wznoś się po każdym upadku,
    padniesz trupem albo urosną Ci skrzydła.”
    ~Maria von Ebner-Eschenbach 🦋
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ