Letnia promocja w OvuFriend!

Aktywuj abonament Premium w OvuFriend od dziś do 31 sierpnia a otrzymasz od nas prezent:

Jeżeli wykupisz abonament Premium w OvuFriend i zajdziesz w ciążę, będziesz mogła wykorzystać swój abonament w BellyBestFriend, w niesamowitym, w pełni spersonalizowanym, inteligentnym kalendarzu Twojej ciąży!

Promocja trwa do 31 sierpnia 2019 roku.

Wykup abonament Zamknij
Forum W oczekiwaniu na owulację tragiczne wyniki czy moze norma
Odpowiedz

tragiczne wyniki czy moze norma

  • AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekajacanacud1 Autorytet
    Postów: 1527 724

    Wysłany: 26 października 2016, 22:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie moja walka trwa od 20 roku zycia
    wowczas zaczely sie problemy z prolaktyna moja poprzednia gin utrzymywala ja na poziomie ponizej 100 norma do 29... lykalam tabletki anty i jakos to bylo. postanilam odstawic anty okres nie wrocil na luteine nie zareagowalam dala znow anty. minal jakos czas podjelam decyzje o powrocie do normalnego okresu ktorego nie dostalam bromergon nie pomogl nie zbijal juz po latach tej prl. ginekolog nie mial na mnie juz pomyslu skoro anty nie chcialam a luteina nie dzialala. po 11miesiacach od oststniego krwawienia z odstawienia dostalam plamienia. pozniej po ok 43dniach skapy okres 2dni. kolekno po 30dniach okres 3dni i 3dni plamienia. moje wyniki z 5dc estradiol 11 mg/ml norma 21-251, lh 1.95 norma 1.80-11.78 fsh 3.11 norma 3.03-8.08 prl 31.93 norma 1.20-29.93.
    i tak wiem ze prl jesy z wysoka ale mjalam juz wyniki nawet 333 tej samej jednostki i okres mialam. walcze osd tego roku ze zbijaniem prl i ona powlo spada ale powoli. poprzedni estradiol 6dni przed okresem wyszdl mi 201 a norma byla do 200.
    wspomne jeszcze ze tsh tesoteron kortyzol mam w normie. wiele badan juz robilam. prl na rezlnansie wyszla mi torbiel na przysadce. ale to juz jakis czas temu. przy wyzszej prl mialam tragiczny stosunek lh:fsh w granicsch 0.2_0.3...,teraz tez bez szalu ledwo ponad 0.6.
    prosze o pomoc z tym estradiolem. boje sie ze nie mam owukacji.t esty wychodza negatywne czasem druga kreska ledow ledwo ale to tez negatyw... czy ten estradiol ma mnie martwic? czy czekac jeszcze cykl az sie uspokoi? wiem ze organizm muso wrocic do normy. biore na ta chwile 2x norprolac magnez i kw. foliowy. dziekuje jesli ktos dotrwal do konca i cos mi odp

    6sutskjolve431gm.png

Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)