X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Trzykrotny śluz płodny?!
Odpowiedz

Trzykrotny śluz płodny?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ześć dziewczyny,

Nie obserwuje jakoś mega mojego cyklu, raczej staram się zmierzyć rano tempkę i sprawdzić śluz parę razy jednak nie zapisuję tego mego skrupulatnie.

Ten cykl zaczął się 27 lipca. 31 skończyła się @ i następnie około 6 sierpnia pojawił sie płodny śluz - a tak mi się wydaje przynajmniej, bo był lepki, rozciągliwy , śliski i przezroczysty (byl yo jednak jeden strzał wieczorem).

Drugi płodny śluz pojawił się koło 13 sierpnia, a trzeci płodny śluz pojawił się 17 sierpnia.

Co to oznacza? Jak to możliwe, że tyle razy był u mnie płodny śluz w jednym cyklu?

Owulacja teoretycznie powinna być 13 sierpnia czyli miony poniedziałek. Dzisiaj temperatura 36,61 czyli wyżej niż tydzień temu ale nie robię tego systematycznie więc ciężko mi tez określić...

Co to może oznaczac? Owulacja była/będzie/ czy to może cykl bezowulacyjny?
    Planowana miesiączka powinna wystąpić 27 sierpnia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ