Tyle płodnych? Nie wiem co myśleć
-
W poniedziałek byłam u ginka i powiedział ze mój pecherzyk graffa ma 20 mm , ale zastanawiała go gruba endometrium stwierdził ze albo lada chwila ovu albo bardzo wczesna ciąża . ostatnia @ 12 października.... wczoraj robiła test lh były dwie kreski ale ta testowa mini mini malnie jaśniejsza dzisiaj robiłam test i testowa minimalnie mocniejsza... nie wiem o co chodzi ... plecy bolą mnie już prawie tydzien ... Ciągną mnie pachwiny już nie mówiąc o ogólnym rozbiciu bo mam takiego lenia i tak się dziwnie czuje ...
Śluz już ani wodnisty ani rozciągliwy... libido spadło ... pewnie panikuje... ehWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:59
-
Boje się jakoś....niby OF nie oznaczył jeszcze owulacji, ale też mój błąd bo dopiero co zaczęłam go wypełniać chociaż mierząc temeratury o różnych porach dnia utrzymują się na poziomie 36,8 - 37,3 ... poczekam może ... nie potrzebnie to mówił ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:53
-
No to jak masz regularne, to owulacje powinnaś mieć jakoś teraz sprawdzaj sobie tą tempke, zawsze bedziesz wiedziala czy była ta owulacja Dokładnie o tej samej godzinie. Jeśli doszło do takiej sytuacji w której mogło dojść do zapłodnienia, to juz tylko pozostaje Tobie czekać do testowania Moja koleżanka zrobiła już szybciej test, jakoś tydzień przed miesiączką i miała ledwo widoczną drugą kreskę, i powtarzając testy coraz bliżej dnia miesiączki kreski robiły się wyraźniejsze, co oznaczało oczywiście ciążeAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
No według testu owulacyjnego, który wykonałam dzisiaj to już się zaczęło. Bo linia testująca była wyraźniejsza niż kontrolna... na ile wcześniej te testy reagują bo wczorajszy test był również potwierdzający owulację...
nic no czas pokaże ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:47
-
Wiesz co ja odkąd byłam u ginekologa czyli od 27 października mam wyższą temperature wczoraj to aż 37,24( co prawda mierzona wieczorem bo zgubił mi sie termometr) dzisiaj 36,83 . Ból jest juz nie do wytrzymania wierce się.. ale co mnie martwi to dzisiejszy brak śluzu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:19
-