WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wielkie jajo 🙉❤️‍🔥
Odpowiedz

Wielkie jajo 🙉❤️‍🔥

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moja ginekolożka twierdzi że taki pęcherzyk jest przerośnięty.
    Ja np. mając pęcherzyk ok. 21 mm dostałam zastrzyk na pęknięcie. Podobno idealny to tak w granicach 22 cm :)

• Meeegi12 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz😊 kolejny cykl też będzie stymulowany i już z zastrzykiem, także może wtedy coś zaskoczy 🙏 Tobie @Aleksia199825 się udało zajść czy staracie się nadal? 😊

• Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu miałam pierwszy cykl stymulowany lamettą i zastrzyk gonapeptyl daily na pęknięcie :)
    Wcześniej staraliśmy się ok. 7 cykli naturalnie, ale nie wychodziło przez moje PCOS.

Aktualnie jestem 12 dpo i test ciążowy wychodzi pozytywnie, robiłam wczoraj betę 25.2 wynik, jutro robię powtórkę bety czy wzrasta :) Także stymulacja w moim przypadku super podziałała!

Trzymam kciuki ❤️

Meeegi12 lubi tę wiadomość

• Meeegi12 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju to gratulacje! Super, że podziałała stymulacja na Ciebie od razu! 🥰 Dziękuję za kciuki a ja trzymam za prawidłowy przyrost bety 💪🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2024, 20:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ