SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wielkie jajo 🙉❤️‍🔥
Odpowiedz

Wielkie jajo 🙉❤️‍🔥

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moja ginekolożka twierdzi że taki pęcherzyk jest przerośnięty.
    Ja np. mając pęcherzyk ok. 21 mm dostałam zastrzyk na pęknięcie. Podobno idealny to tak w granicach 22 cm :)

• Meeegi12 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz😊 kolejny cykl też będzie stymulowany i już z zastrzykiem, także może wtedy coś zaskoczy 🙏 Tobie @Aleksia199825 się udało zajść czy staracie się nadal? 😊

• Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu miałam pierwszy cykl stymulowany lamettą i zastrzyk gonapeptyl daily na pęknięcie :)
    Wcześniej staraliśmy się ok. 7 cykli naturalnie, ale nie wychodziło przez moje PCOS.

Aktualnie jestem 12 dpo i test ciążowy wychodzi pozytywnie, robiłam wczoraj betę 25.2 wynik, jutro robię powtórkę bety czy wzrasta :) Także stymulacja w moim przypadku super podziałała!

Trzymam kciuki ❤️

Meeegi12 lubi tę wiadomość

• Meeegi12 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju to gratulacje! Super, że podziałała stymulacja na Ciebie od razu! 🥰 Dziękuję za kciuki a ja trzymam za prawidłowy przyrost bety 💪🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2024, 20:34

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ