X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wygląd jajeczka na USG a jego jakosc
Odpowiedz

Wygląd jajeczka na USG a jego jakosc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2024, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wiecie może czy jajeczka które mają nieregularne kształty np 15x11 są dobrej jakości ? Czy tylko te okrągłe w miarę zbliżone do siebie typu 15x15 ? Czasami mam właśnie okrągłe ładne,czasami owalne dziwne kształtem. Chodzę na monitoringu i od 8 miesięcy nic

• Srusik Debiutantka

Wysłany: 25 grudnia 2024, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaborowj wrote:
    Hej. Wiecie może czy jajeczka które mają nieregularne kształty np 15x11 są dobrej jakości ? Czy tylko te okrągłe w miarę zbliżone do siebie typu 15x15 ? Czasami mam właśnie okrągłe ładne,czasami owalne dziwne kształtem. Chodzę na monitoringu i od 8 miesięcy nic
    Podobno te z bardziej idealnym kształtem mają większy potencjał na rozrost lub są bardziej dojrzałe, a te nieregularne wręcz przeciwnie. Ale warto dopytać gina :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ