X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wygląd jajeczka na USG a jego jakosc
Odpowiedz

Wygląd jajeczka na USG a jego jakosc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2024, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wiecie może czy jajeczka które mają nieregularne kształty np 15x11 są dobrej jakości ? Czy tylko te okrągłe w miarę zbliżone do siebie typu 15x15 ? Czasami mam właśnie okrągłe ładne,czasami owalne dziwne kształtem. Chodzę na monitoringu i od 8 miesięcy nic

• Srusik Nowa

Wysłany: 25 grudnia 2024, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaborowj wrote:
    Hej. Wiecie może czy jajeczka które mają nieregularne kształty np 15x11 są dobrej jakości ? Czy tylko te okrągłe w miarę zbliżone do siebie typu 15x15 ? Czasami mam właśnie okrągłe ładne,czasami owalne dziwne kształtem. Chodzę na monitoringu i od 8 miesięcy nic
    Podobno te z bardziej idealnym kształtem mają większy potencjał na rozrost lub są bardziej dojrzałe, a te nieregularne wręcz przeciwnie. Ale warto dopytać gina :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ