X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Wykres. Będzie owulacja
Odpowiedz

Wykres. Będzie owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prośba o zerknięcie na wykres.
    Dziś 18dc, od wczoraj dużo śluzu płodnego. A temperatura 36.28....kiedy to pójdzie w gore....? Czy zapowiada się cykl bezowulacyjny?

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępniłam wykres....ehh

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Landrynka25 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2021, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierz dalej temperaturę według mnie na dniach powinnaś mieć owu. A robisz testy owu?

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię, ale wychodzą wiecznie w kolorze lekko różowym, ani nie bledną ani nie ciemnieją 🥴

w4sqyx8dc6bykj5r.png

Wysłany: 4 stycznia 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakiej masz firmy testy?

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2021, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allegro....kolezanka mi podarowała. Wiem ze szajs ale jej chyba wychodziły 🥴

w4sqyx8dc6bykj5r.png

Wysłany: 4 stycznia 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam z allegro na ten cykl. Zobaczymy jak się spiszą . Stosowałam domowe laboratorium i facelle i zawsze na facelle wychodziły mi mocniejsze kreski niż na domowym laboratorium.

• Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2021, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam testy z Allegro i szczerze mówiąc mi wychodzą bezbłędnie. Pojawia się dodatni wynik i kolka godzin później czuje już jajniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2021, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Mam dość dziwny cykl prawdopodobnie bezowulacyjny ? Mam cały czas stała temperatura 36.4 - 36.5 dziś jest 20dc. Czy to znaczy, że ten cykl był bezowulacyjny ? Zerknie Któraś z Was na mój cykl ?
    Staramy się dość długo i nie wiem czy ten cykl będzie również stracony.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ