wyznaczenie owulki bez mierzenia temp
-
czesc dziewczyny, mam prosbe czy prowadzi ktoras z was kalendarzyk bez mierzenia temp i wykres pokazał wam owulke, bo u mnie niby tydzien po a na wykresie nic, moze nie umiał jej odczytac, nie wiem juz sama, moze ktoras z was pokazac mi swoj wykres , porownam sobie (bez mierzenia temp owczywiscie), dzieki i pozdrawiam
-
Chyba nie ma takiej opcji...Ja tak 2 prowadziłam, i na ślepo tylko te zielone płodne były, ale zero wyznaczenia. I oczywiście zero detektora wtedy, a to fajne:) 3 ci cykl masakra bo mierzyłam w cały świat, ovulke przesuwał co chwile aż zgłupałam: p teraz mierze ok, ale jednak chyba testy ovu lepsze:) Tez mam teraz więcej i chyba bardziej wiarygodne:)
-
Mała wrote:Chyba nie ma takiej opcji...Ja tak 2 prowadziłam, i na ślepo tylko te zielone płodne były, ale zero wyznaczenia. I oczywiście zero detektora wtedy, a to fajne:) 3 ci cykl masakra bo mierzyłam w cały świat, ovulke przesuwał co chwile aż zgłupałam: p teraz mierze ok, ale jednak chyba testy ovu lepsze:) Tez mam teraz więcej i chyba bardziej wiarygodne:)
hehe dzięki za info u mnie nie da rady z mierzeniem temp takze chyba musze sie zdac na siebie i moje odczucia -
fifi wrote:czesc dziewczyny, mam prosbe czy prowadzi ktoras z was kalendarzyk bez mierzenia temp i wykres pokazał wam owulke, bo u mnie niby tydzien po a na wykresie nic, moze nie umiał jej odczytac, nie wiem juz sama, moze ktoras z was pokazac mi swoj wykres , porownam sobie (bez mierzenia temp owczywiscie), dzieki i pozdrawiam
hej fifi, ja przez pierwszy cykl nie mierzylam tempki i tez mi nie wyznaczyl owulkiEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:fifi wrote:czesc dziewczyny, mam prosbe czy prowadzi ktoras z was kalendarzyk bez mierzenia temp i wykres pokazał wam owulke, bo u mnie niby tydzien po a na wykresie nic, moze nie umiał jej odczytac, nie wiem juz sama, moze ktoras z was pokazac mi swoj wykres , porownam sobie (bez mierzenia temp owczywiscie), dzieki i pozdrawiam
hej fifi, ja przez pierwszy cykl nie mierzylam tempki i tez mi nie wyznaczyl owulki
Hej:-) No to tak jak mi. Jakoś się zdaję na testy temperaturę mierzę jakoś mi się, ale jednak testy zakupiłam:-) -
Hej fifi, ja nie mierzę tempki a mimo to owulkę mi wyznacza, ale w moim przypadku zapewne ten system sugeruje się śluzem i wynikiem testów owulacyjnych. Tempke zmierzyłam dzisiaj pierwszy raz, dzisiaj jest mój 25 dzień cyklu i 12 po owulacji, przedwczoraj zaobserwowałam plamienie i za radą dziewczyn z forum zmierzyłam dzisiaj tempkę ale na "ciążową" to mi ona niestety nie wygląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2013, 08:32
-
nick nieaktualny
-
ja nie mierze temp, przy moim trybie pracy to ciężkie dzionki, nocki nieregularny grafik, więc nie ma sensu, wiem mniejwięcej kiedy mam owulkę, już dwa razy poroniłam także wiem, że zajść w ciążę mogę, ale problem tkwi w tym, że mojego M nie ma wtedy kiedy powinien być bo pracuje jako kierowca i często jest za granicą, także u nas to jakieś szczęście musi być, żeby to wszystko się zgrało w czasie w tym miesiącu udało nam się zgrać urlopy, także zobaczymy co z tego wyniknie, jeszcze tydzień i wszystko się okaże
iśka lubi tę wiadomość
-
fifi wrote:ja nie mierze temp, przy moim trybie pracy to ciężkie dzionki, nocki nieregularny grafik, więc nie ma sensu, wiem mniejwięcej kiedy mam owulkę, już dwa razy poroniłam także wiem, że zajść w ciążę mogę, ale problem tkwi w tym, że mojego M nie ma wtedy kiedy powinien być bo pracuje jako kierowca i często jest za granicą, także u nas to jakieś szczęście musi być, żeby to wszystko się zgrało w czasie w tym miesiącu udało nam się zgrać urlopy, także zobaczymy co z tego wyniknie, jeszcze tydzień i wszystko się okaże
To tak jak i mój M.*** -