X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację za dluga faza lutealna. proszę o pomoc
Odpowiedz

za dluga faza lutealna. proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, piszę pierwszy raz na forum, jeszcze nie wiem co i jak i czy dobrze umiescilam temat. A wiec moj problem, mam cykl bezowulacyjny, w jajnikach mam po 15 pecherzykow, gin przepisal mi duphaston i bralam go od 54dc 2x1. Gdy zaczelam brac to caly czas mialam plamienie i bole jak na okres, 3dni temu skonczylam brak dupka, plamienia nadal sa ale od wczoraj nie mam boli miesiaczkowych. Zaznaczylam "owulacje " w 50 dniu, bo mam skok temperatury i dzis juz 16 dzien fazy lutealnej a ja dalej okresu niemam :( nie wiem co sie dzieje, w 3 dniu okresu mialam zaczac brac clostilbegyt i później starac się o dzidziusia, a nie ma okresu, proszę o pomoc :-*

• zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak dodać wykres :(

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod swoim wykresem masz "udostepnij wykres", udostępnij na tablicy i jeśli chcesz miniaturkę kopiujesz link i wklejasz w ustawieniach. Po duphastonie miesiaczka powinna przyjść w ciągu 10dni od odstawienia, więc masz czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:39

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    176c65d5836ef5f0d1ecb52c9da4285d.png

Dziękuję Bella93 mam nadzieję że dobrze to zrobiłam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ