Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację za dluga faza lutealna. proszę o pomoc
Odpowiedz

za dluga faza lutealna. proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, piszę pierwszy raz na forum, jeszcze nie wiem co i jak i czy dobrze umiescilam temat. A wiec moj problem, mam cykl bezowulacyjny, w jajnikach mam po 15 pecherzykow, gin przepisal mi duphaston i bralam go od 54dc 2x1. Gdy zaczelam brac to caly czas mialam plamienie i bole jak na okres, 3dni temu skonczylam brak dupka, plamienia nadal sa ale od wczoraj nie mam boli miesiaczkowych. Zaznaczylam "owulacje " w 50 dniu, bo mam skok temperatury i dzis juz 16 dzien fazy lutealnej a ja dalej okresu niemam :( nie wiem co sie dzieje, w 3 dniu okresu mialam zaczac brac clostilbegyt i później starac się o dzidziusia, a nie ma okresu, proszę o pomoc :-*

• zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak dodać wykres :(

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod swoim wykresem masz "udostepnij wykres", udostępnij na tablicy i jeśli chcesz miniaturkę kopiujesz link i wklejasz w ustawieniach. Po duphastonie miesiaczka powinna przyjść w ciągu 10dni od odstawienia, więc masz czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:39

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • zadziora Debiutantka

Wysłany: 26 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    176c65d5836ef5f0d1ecb52c9da4285d.png

Dziękuję Bella93 mam nadzieję że dobrze to zrobiłam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ