X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zagnieżdżenie zarodka?
Odpowiedz

Zagnieżdżenie zarodka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalie111 Znajoma

Wysłany: 3 lipca 2024, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 6 dni po owulacji miałam dwudniowy ból jakby skurczowy podbrzusza czy któraś z was tak miała? Czy to może być implantacja zarodka? Owulacja potwierdzona obserwacją i testami.

• Pcos-ka Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, też tak miałam i miałam nadzieję że to jakiś pierwszy objaw. Niestety nie, miałam skurcze podbrzusza, bóle piersi, bóle pleców i przyszła miesiączka o czasie.

Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
    czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
    październik 2024 HSG - cykl bezowulacyjny
    listopad 2024 Mensinorm 75 - hiperstymulacja - primolut nor ❌
    grudzień 2024 Aromek + Menopur ❌
    styczeń 2025 Aromek + Bemfola ????
    Ona:
    PCOS, IO, hashimoto 😭, oba jajowody drożne ✅
    Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
    On:
    zdrowy 🏋️‍♂️

Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷
  • Kat. Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2024, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie111 wrote:
    Hej, 6 dni po owulacji miałam dwudniowy ból jakby skurczowy podbrzusza czy któraś z was tak miała? Czy to może być implantacja zarodka? Owulacja potwierdzona obserwacją i testami.

Hej, ja miałam 10dpo delikatne skurcze brzucha jak na okres i bóle jajnika. A dzis 17dpo dwie kreseczki 😊😊😊

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ