X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację zmiana klimatu a owulacja
Odpowiedz

zmiana klimatu a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia1983 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1-16 sierpnia byłam nad morzem. Cały cykl tempratury są płaskie. Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze. Pytanie do doświadczonych staraczek - czy mam jeszcze szanse na owu? Czy raczej nastawić się, że będzie to cykl bezowulacyjny :/...?

a9b5d30b54c55d91605bdf3409a07978.png

Dodam, że: pzred wyjazdem miałam 3 dni plamienia i pobolewanie w dole brzucha ale przeszło zaraz po wyjeździe. Od tamtej pory nic szczególnie się nie zmienia. Średnio moje cykle trwają 40-45 dni. Jestem 7 miesięcy po porodzie i pierwszy cykl po kuracji castagnusem. Pierwszą @ po porodzie miałam w kwietniu zaraz po rozpoczęciu kuracji castagnusem wcześniej kilka tygodni miałam brązowe plamienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:39

bhywgu1rggktwwkc.png

tkvg7ddlnnah46ij.png

9ltfegz2l1be5f37.png[
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ