X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zwariowany progesteron?
Odpowiedz

Zwariowany progesteron?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, zazwyczaj nie mam problemów z interpretacją własnych cykli ale w tym dzieją się dla mnie rzeczy dziwne i niepojęte. Dlatego proszę was o pomoc w interpretacji :)

180373095e09a7636731dd0eeeb56032.png

Zwykle mam stałe temperatury w drugiej fazie, a to co jest teraz, szkoda gadać:) Sprzeczne informacje, co do objawów, temperatura, szyjka i śluz niezupełnie się zbiegają. Obstawiałam owulację 15 dc, ale coraz bardziej skłaniam się ku temu, że owulacji nie było. Zastanawiam się czy to rzeczywiście lichy cykl czy owulacja była i po prostu zwariował mi progesteron (skacząca temperatura)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 15:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ