Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 2 raz w ciąży
Odpowiedz

2 raz w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Czy też uważacie, że z drugim, jeszcze jak się planuje to jest trudniej. Pierwsza ciąża była zaskoczeniem, a drugiej nie mogę się doczekać... ehh A jak bym juz była to bym się strasznie martwiła co zrobię z pracą. Mam wrażenie że zawiodłabym wiele osób w pracy. Nie macie takich dylematów?
    Wiki co to za przemyslenia.nie jestes pierwsza kobieta ktora znow zajdzie.to normalne ze kobiety rodza dzieci i nie powinnas mkec takich mysli :-)

A pracodawcy?sa takie swinie co w prost mowia ze nie zarejestruja bo kobieta w ciaze zajdzie eh..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:03

Wiki81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem to oczywiście, ale akurat awansowałam na kierownicze stanowisko w zeszłym roku i dlatego mam takie czarne myśli.

pasia27 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ