X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 3 tydzień ciąży czy są objawy?
Odpowiedz

3 tydzień ciąży czy są objawy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia Miesiączkę miałam 4 grudnia według wyliczeń to byłby 3 tydzień. Podejrzewam ciaze bo dziwnie się czuję, mam zawroty głowy, wzdęcia, gazy, brak apetytu i wyostrzony węch.

Czy mógłby mi ktoś napisac czy tak wcześnie pojawiają sie objawy ciąży? Robiłam test ale wyszedł negatywny. Beta hcg nie mam jak zrobić bo jutro wyjeżdżam za granicę

To może być ciąża czy sobie wkręcam ?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy masz mieć następna miesiączkę? Na tym etapie to wątpię by pojawiały się takie objawy, w okresie 6-12 dni po owulacji dopiero dochodzi do zagnieżdżenia,może a nie musi pojawić się plamienie implantacyjne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2023, 21:06

• Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue1991 wrote:
    Kiedy masz mieć następna miesiączkę? Na tym etapie to wątpię by pojawiały się takie objawy, w okresie 6-12 dni po owulacji dopiero dochodzi do zagnieżdżenia,może a nie musi pojawić się plamienie implantacyjne.

Następna mam mieć ok 2 stycznia

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 21 grudnia 2023, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Moje oko to za wcześnie na takie objawy ciążowe,ale dla pewności mogłabyś zrobić test w dniu spodziewanej miesiaczki.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ