39 dc i nic
-
Cześć dziewczyny.
Mam "problem" dziś mój 39 dc i dalej nic. Od wczoraj pobolewają mnie tylko piersi ale są miękkie, nie takie jak przed okresem. Podbrzusze czuję już dość długo.
Okres mam zazwyczaj co 30 dni (+- 1 lub 2 ).
W 34 co prawda popołudniu i negatywny. w 37 też negatywny.. Nie czuję się wgl. jak na okres.
Czy jest możliwość, że to ciąża a testy nie wychodzą jeszcze przy takiej długości cykli ?Paulaa95 -
Paula jeżeli standardowo Twoje cykle są krótsze to test powinien wyjść z jakiegokolwiek sika, nie musi być poranny. Ale... jeżeli dalej testy są negatywne to znaczy że coś spowodowało wydłużenie cyklu. Może to być stres, choroba, niedosypianie przez dłuższy czas, duże braki w odżywianiu itp. Jesteś w stanie określić kiedy miałaś owulacje?
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja ma 37 dc. W niedziele robilam test i negatywny. Czuje sie jakbym miala dostac okres ale dalej nic. Brzuch i krzyze bola mnie jak na @ piersi nic. Czasami cos tam zakuje, zaswedzi.
Zawsze borykalam sie z niereguralnym okresem. Ale jest to pierwszy cykl po zaprzestaniu brania tabletek antykoncepcyjnych i powinnam miec owulacje idealnie 14 dc. Juz sama nie wiem. Co o tym sądzicie? Mialyscie podobna sytuacje?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUla_brzydula wrote:Hej dziewczyny
Ja ma 37 dc. W niedziele robilam test i negatywny. Czuje sie jakbym miala dostac okres ale dalej nic. Brzuch i krzyze bola mnie jak na @ piersi nic. Czasami cos tam zakuje, zaswedzi.
Zawsze borykalam sie z niereguralnym okresem. Ale jest to pierwszy cykl po zaprzestaniu brania tabletek antykoncepcyjnych i powinnam miec owulacje idealnie 14 dc. Juz sama nie wiem. Co o tym sądzicie? Mialyscie podobna sytuacje?? -