X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 6dpo - łączmy się :)
Odpowiedz

6dpo - łączmy się :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo. Jest tutaj ktoś 6dpo. Jak sie czujecie?

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2018, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, kochana jestem 7dpo w poniedziałek 9dpo robię bete. to mój pierwszy cykl po ciąży biochemicznej. kłuje mnie w podbrzuszu,jestem senna i staram się nie nakręcać... jak Ty się kochana czujesz i kiedy testujesz

• Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój drugi po biochemicznej. Poprzedni trwał 45 dni ;/
    Ja mam dzisiaj 8dpo i nieśmiałego bladziocha

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kochana,SSSSSUUUPER! już się cieszę! Będzie dobrze,czytałam że amerykańscy naukowcy dowiedli iż ciąże w ciągu trzech cykli od biochemicznej mają najwyższy współczynnik sukcesu. Mój też dziś 8dpo,ale piersi mnie nie bolą, brzuch ćmi jak na okres... robiłaś test sikańca,ten najczulszy? jak się czujesz? ale sie cieszę!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję!!!
    ja nie wytrzymałam i zrobiłam test w południe i negatyw... Mam jeszcze nadzieję do jutra rana.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ