Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 9 dni. Czy możliwa Fasolka?
Odpowiedz

9 dni. Czy możliwa Fasolka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Lady_AggA Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    jestem tutaj nowa więc się przedstawię. Mam na imię Agnieszka, lat 24 i od 7 miesięcy staramy się z mężem o Maleństwo.

Moje cykle trwają ok. 33 dni, dzisiaj miesiączka spóźnia mi się 9 dzień. Robiłam 3 testy ciążowe, ostatni 2 dni temu czyli 7 dni po terminie spodziewanej miesiączki i wszystkie były negatywne. Obserwuję jednak kilka dziwnych symptomów. Zawsze przed miesiączką bardzo bolą mnie piersi i są przy tym twarde, twardość i bolesnć mija praktycznie w momencie wystąpienia krwawienia. W tym miesiącu nic takiego nie występuje, moje piersi są miękkie i nie ma żadnej bolesności. Od 3 dni czuję lekki ból w podbrzuszu jak przed miesiączką, dodatkowo w zeszłym tygodniu byłam bardzo rozkojarzona i przez 3 dni miałam metaliczny posmak w ustach dodatkowo dzisiaj jestem rozchwiana emocjonalnie - śmiałam się, a zaraz leżałam zapłakana na łóżku. Co prawda wcześniej nie sprawdzałam, ale dzisiaj mam podwyższoną temperaturę ciała (37°C).
    Czy mimo negatywnego testu 7 dni po terminie miesiączki możliwe jest, że to jednak ciąża? Dzisiaj miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa niestety została odwołana i nie mam pojęcia na kiedy umówić kolejną.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_AggA wrote:
    Witam,
    jestem tutaj nowa więc się przedstawię. Mam na imię Agnieszka, lat 24 i od 7 miesięcy staramy się z mężem o Maleństwo.

Moje cykle trwają ok. 33 dni, dzisiaj miesiączka spóźnia mi się 9 dzień. Robiłam 3 testy ciążowe, ostatni 2 dni temu czyli 7 dni po terminie spodziewanej miesiączki i wszystkie były negatywne. Obserwuję jednak kilka dziwnych symptomów. Zawsze przed miesiączką bardzo bolą mnie piersi i są przy tym twarde, twardość i bolesnć mija praktycznie w momencie wystąpienia krwawienia. W tym miesiącu nic takiego nie występuje, moje piersi są miękkie i nie ma żadnej bolesności. Od 3 dni czuję lekki ból w podbrzuszu jak przed miesiączką, dodatkowo w zeszłym tygodniu byłam bardzo rozkojarzona i przez 3 dni miałam metaliczny posmak w ustach dodatkowo dzisiaj jestem rozchwiana emocjonalnie - śmiałam się, a zaraz leżałam zapłakana na łóżku. Co prawda wcześniej nie sprawdzałam, ale dzisiaj mam podwyższoną temperaturę ciała (37°C).
    Czy mimo negatywnego testu 7 dni po terminie miesiączki możliwe jest, że to jednak ciąża? Dzisiaj miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa niestety została odwołana i nie mam pojęcia na kiedy umówić kolejną.
    Szanse na ciąże znikome. Dla pewności zrób beta hcg z krwi.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • key_b Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U lekarza za szybko by coś zobaczyc tez bym zrobila bete

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ