Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie beta 3,8 w 11 dniu po owulcji 6 dni przd terminem okresu
Odpowiedz

beta 3,8 w 11 dniu po owulcji 6 dni przd terminem okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wiem , ze wiele tematów na temat bety już się pojawiło. Czy któraś dziewczyna miała podobnie? wiem, ze ciąża jest powyżej 5 a wiec według labo nie jestem w ciąży. Ale moze jednak coś wyszło skoro jest dodatnia beta i może urośnie. Jestem w 23 dniu cyklu jeszcze 6 dni do miesiączki. Najgorsze jest to , że mam krwawienia tzn miałam 9 dnia po owulacji krwawienie troszke pojawiło sie na bieliźnie normalnej takiej troszke może bardziej wodnistej krwi i taki jakby skrzep się pojawił. Potem wczoraj i dzisiaj w trakcie dotyku miałam też krwii troszkę ale jednak. Czy to jednak samoistne poronienie a beta spadnie? czy zagnieżdzenie? ale w trakce zagnieżdzenia nie ma skrzepów. Na pewno powtórzę bete w poniedziałek. ogólnie w pochwie sucho bardzo. Zazwyczaj mam tam mniej znacznie śluzu poza owulacja i paroma dniami po owulacji. Poza tym czuję tylko brzuch tak delikatnie ale nie wiem cz to moze z jedzenia. Boję sie dostrzegać u siebie objawów bo zawsze z tego nic nie było. Aha wcześniejsze miesiace bety zawsze była > 2.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 00:00

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ